Slobodni termini za dostavu
Pomoć pri kupnji 052 465 050
Trgovina
Nije Vaša lokacija za dostavu?
Promijeni lokaciju

Sigurnost naših kupaca na prvom nam je mjestu

Našim kupcima osiguravamo najviše higijenske, sigurnosne i kvalitativne standarde kroz primjenu certificiranih sustava upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane.

Sigurno je sigurno!

  • Valamar još od 2006. godine ima certificirani sustav upravljanja sigurnošću hrane (HACCP), a od 2009. certificirani sustav upravljanja kvalitetom (ISO 9001) kojima osigurava najviše higijenske, sigurnosne i kvalitativne standarde.
  • Visoka razina postojećih standarda dodatno je unaprijeđena uvođenjem V Safety programa koji sadrži usklađene protokole sa sigurnosnim preporukama svjetskih i nacionalnih zdravstvenih institucija (WHO, EDEC).
  • U Valfresco Direktu surađujemo isključivo s dobavljačima koji nam dostavljaju hranu proizvedenu, obrađenu, skladištenu i transportiranu po najvišim standardima higijene i čistoće.
  • Kontinuirano razvijamo i primjenjujemo sustave i postupke kojima postižemo visoke standarde sigurnosti hrane.
  • U održavanju čistoće koristimo sredstva i postupke kojima osiguravamo najviše standarde higijene i čistoće (Trusted Brands - Ecolab i JohnsonDiversey)
  • Kontinuirano organiziramo provođenje edukacije zaposlenika i nadzora rada u skladu s V Safety programom kako bismo osigurali kompetentnost radnika u primjeni standarda sigurnosti hrane.
  • U skladu sa sigurnosnim preporukama za vas smo osigurali i mogućnost beskontaktnog preuzimanja narudžbe na Valfresco Direkt Takeaway punktovima te beskontaktnu dostavu na vašu adresu.
Zbog ulaska RH u eurozonu, cijene u eurima iskazane su po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK i informativnog su karaktera.