Obavještavamo kupce da od nedjelje 24.9., nedjeljom neće više biti moguća distribucija kruha i pekarskih proizvoda pekare Jedinstvo. Hvala na razumijevanju.

Zatvorite
Pomoć pri kupnji 052 465 050
Nije Vaša lokacija? Promijeni lokaciju

Marende i catering

Valfresco Direkt pruža sjajne opcije za cateringe i za organizirane marende iza kojih stoji vrhunski Valamarov F&B tim koji s posebnom pažnjom priprema svako jelo iz naše kuhinje.
Prema prethodnom dogovoru, svakodnevno pripremamo ukusne i pristupačne cijenom grupne marende za poduzeća, i to isključivo za veći broj ljudi - bilo da njihovi zaposlenici rade u uredu ili na terenu. Nudimo i uslugu cateringa za razne svečanosti, rođendane, skupove i ostale evente.

Kontaktirajte nas za dogovor oko jelovnika

Pogledajte nekoliko osnovnih primjera marendi i catering opcija, ali Valfresco nudi i puno širi spektar mogućnosti! Slobodno nam se obratite s povjerenjem kako bismo zajedno dogovorili i kreirali jelovnik baš kakav vi želite. Kontaktirajte nas putem e-maila na valfresco@valamar.com s vašim zahtjevima ili na broj telefona 052 465 050 kako bi dogovorili sve detalje oko točnog jelovnika i dostave.

Svadbe & eventi

  • PLATA HLADNOG - istarske suhomesnate delicije (ombolo, kobasica, panceta, sir u teranu, sir s tartufima, skuta), roastbeef, francuska salata
  • FINGER FOOD - pršut na grisinima, salata od mesa boškarina, rolnice tramezina s bakalarom, tortice s gorgonzolom i orasima
  • SLATKO - orahnjača, makovnjača, fritule, kroštule

Rođendani i prigode

  • PLATA HLADNOG - trajne salame (zimska, čajna), dimljena šunka, pileća salama, tvrdi kravlji sir, ementaler, edamer, francuska salata
  • GRICKALICE - mix orašastih plodova (lješnjak, badem, orah), suhe smokve, slani grisini
  • SLATKO - miješani suhi kolačiči

Kontaktirajte nas radi dogovora

E-mail: valfresco@valamar.com

Telefon: 052 465 050

Radno vrijeme: ponedjeljak - petak, 08:00-17:00 sati

Zbog ulaska RH u eurozonu, cijene u kunama iskazane su po fiksnom tečaju konverzije 1 EUR = 7,53450 HRK i informativnog su karaktera.